Leena Louhivaara, Leena Korppoo

Valokuvaaja Leena Louhivaara Töölön kirjastossa 21.3.2018

Tervetuloa Terveydenhuollon psykologien järjestämään teemailtaan KUN KATSEET KOHTAAVAT keskiviikkona 21.03.2018 klo 18.00-19.30 Töölön kirjaston Mika Waltari -saliin, Topeliuksenkatu 6, 4. krs, Helsinki 25. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Valokuvaaja, kouluttaja ja työnohjaaja Leena Louhivaara tutkii valokuvan ja ihmisen sisäisen todellisuuden vuoropuhelua. Hän on kehittänyt omakuva-minäkuva -menetelmän, jota soveltaa työssään ja koulutuksissaan työyhteisöissä. Tilaisuudessa hän esittelee valokuviaan ja kertoo Omakuva – sata vuotta suomalaisena 2017 -hankkeesta sekä Katseen takana -näyttelyn herättämistä ajatuksista.

Katseen ja katsomisen suuri psyykkinen merkitys tulee esiin lapsen kehityksessä sekä ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa läpi elämän. Nähdyksi tuleminen sellaisena kuin olen, omana itsenäni, on minäkuvan muotoutumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Keskustelua johdattelee psykologi Leena Korppoo.
Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Töölön kirjaston sivuilla

Leena Louhivaaran sivut